Inschrijving belangstellendenlijst

Beste studenten,

Goed nieuws voor jullie! Het aanbod van studentenstudio’s op SPACE-S is groter dan de vraag op de belangstellendenlijst. Daarom waren we achter de schermen bezig met het organiseren van een belangstellendenavond speciaal voor studenten die op zoek zijn naar een studentenstudio. Helaas heeft COVID-19 roet in het eten gegooid en gaat deze belangstellendenavond voorlopig niet door. Omdat we toch studenten nodig hebben om deze vrijkomende studio’s te vullen, hebben we een alternatief bedacht.
Je kunt een plek op de belangstellendenlijst bemachtigen door een korte vragenlijst in te vullen en een filmpje van jezelf in te sturen, waarin je vertelt waarom jij op SPACE-S wilt komen wonen, waarom jij zo goed op SPACE-S past en wat jij toe kunt voegen aan SPACE-S. Hier zitten natuurlijk wel een aantal voorwaarden aan verbonden, hier zullen we hieronder over uitwijden.
Zodra wij alle aanmeldingen binnen hebben gekregen, zullen we deze beoordelen. Uit alle aanmeldingen die aan de voorwaarden voldoen, zullen we 50 studenten loten die uiteindelijk de kans krijgen om op de belangstellendenlijst te komen. Deze mensen ontvangen van ons een link waarmee ze zich aan kunnen melden voor de belangstellendenlijst. De leukste filmpjes krijgen een voordeel bij de loting, dus doe je best om jouw filmpje er op jouw eigen originele manier uit te laten springen.
Let op! Je kunt je voorlopig alleen inschrijven voor de categorie ‘Studentenstudio’. Pas in juni 2021 kun je je voorkeuren eventueel wijzigen. De huurprijs van de studentenstudio’s ligt tussen €450-500 en hebben een oppervlakte van 20-25 m2. 

Voorwaarden

  • Je studeert aan een Eindhovense onderwijsinstelling en kunt dit bewijzen door middel van een bewijs van inschrijving. 
  • De vragenlijst moet volledig ingevuld zijn.
  • De ingezonden video moet minimaal 1 minuut en maximaal 3 minuten duren.
  • In jouw filmpje wordt minimaal op twee van de volgende vragen antwoord gegeven: Waarom wil jij op SPACE-S wonen? Waarom pas jij goed op SPACE-S? Wat kun jij toevoegen aan SPACE-S?
  • De inschrijving is persoonlijk, je kunt dus alleen jezelf inschrijven.

Aanmelden kan via deze vragenlijst. Het videobestand kun je in deze vragenlijst uploaden. De uiterlijke aanmelddatum is zondag 21 juni 2020. Daarna zullen wij de aanmeldingen beoordelen en krijg je uiterlijk woensdag 8 juli 2020 bericht van ons, ook als je uitgeloot wordt. Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Mail dan naar samenleven@space-s.nl met als onderwerp Student op SPACE-S.

Groetjes,

Workspace Samen Leven SPACE-S