Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Belangstellendenavond

7 maart @ 19:00 - 20:00

Wil jij op termijn graag op Space-S komen wonen? Dit is je kans!

Vanaf komende maandag, 18 februari 2019, kun je je weer aanmelden voor de volgende belangstellendenavond. Tijdens deze avond kun je je inschrijven op de belangstellendenlijst.

Denk alvast na over wat jij toe zou kunnen voegen aan SPACE-S, welke unieke kwaliteiten jij bezit die bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van SPACE-S, in welk woningtype je geïnteresseerd bent en verdiep je alvast in de Workspaces. Hier worden namelijk vragen over gesteld in het inschrijfformulier.

Let op! Er komen heel weinig woningen vrij op Space-S en er is veel animo. Het duurt dus lang voordat je hier daadwerkelijk kan komen wonen. Houd hier rekening mee als je je aan wilt melden voor de belangstellendenavond. Zo voorkom je teleurstellingen op de avond zelf.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden kan door het officiële inschrijfformulier in te vullen (klik op de link onderaan deze pagina). Dit formulier is persoonlijk, je schrijft dus alleen jezelf in. Wil je iemand meenemen die ook op de belangstellendenlijst wil, dan moet deze persoon zichzelf ook aanmelden. Dubbele aanmeldingen worden verwijderd, één keer aanmelden is genoeg.

Uitgenodigd?
Uit alle aanmeldingen worden 40 personen geloot. Alleen deze personen ontvangen bericht (uiterlijk 28 februari 2019). Kijk hiervoor ook goed in je spambox, daar komen onze berichten regelmatig in terecht.
Geen uitnodiging ontvangen? Dat betekent dat je niet uitgenodigd bent.

Te laat of niet ingeloot?
Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken. Je zult moeten wachten op de volgende belangstellendenavond. Het heeft dus ook geen zin om contact met ons op te nemen met de vraag of we een uitzondering voor je willen maken, dit doen we namelijk nooit.

Geen snelle manier om aan een woning te komen
De belangstellendenlijst is inmiddels al een behoorlijke lijst aan het worden. Daarnaast komen weinig woningen vrij op Space-S. Het kan daarom best jaren duren voordat je überhaupt in aanmerking komt voor een woning op Space-S. Het is dus allang geen snelle manier meer om aan een woning te komen.

Sta je al op de lijst of woon je al op Space-S?
Meld je dan alsjeblieft niet aan voor de belangstellendenavond. Dit aanmeldformulier is uitsluitend voor personen die nog niet op de belangstellendenlijst staan en nog niet op Space-S wonen.

https://goo.gl/forms/lQjqoDTt1rsGKa593 (deze link is geopend van maandag 18 februari 2019 t/m zondag 24 februari 2019)

Gegevens

Datum:
7 maart
Tijd:
19:00 - 20:00

Locatie

Buurthuis
Professor Carassohof 3
Eindhoven, 5617BP
+ Google Maps