We vallen weer in de prijzen!

SPACE-S wint internationale prijs

Eén jaar na het winnen van de BNA publieksprijs Gebouw van het jaar, nu een internationale prijs: de European Collaborative Housing Award 2019! Wat een waardering voor bewoners, collega’s en alle anderen die SPACE-S tot een succes hebben gemaakt.

Lees hier meer over deze prijs op de website van ishf2019

Strijp-S wint locatieontwikkeling prijs

We zijn deel van een groter geheel, daar mag je best trots op zijn. Want er is ook een prijs voor Strijp-S! Wij als bewoners van deze buurt zien dat om ons heen de gebouwen uit de grond schieten. Het gebied wordt met rap tempo ontwikkeld, en ja dan kan je nog wel eens een leuke prijs winnen. Alleen onze eigen prijs is wat unieker omdat we die samen hebben gecreëerd, toch? Zouden we eigenlijk niet wat meer betrokken willen worden in verdere ontwikkeling van onze buurt?

Lees meer over deze prijs op de website van NEPROM

SPACE-S European Collaborative Housing Award 2019
De European Collaborative Housing Award 2019 voor SPACE-S