Lid worden

Als bewoner van SPACE-S kun je gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer, logeerkamer, het buurthuis, 3 daktuinen, wasmachines, het unieke (door-)verhuissysteem dat onder eigen beheer is, worden er activiteiten georganiseerd en kun je genieten van groenten en fruit uit eigen tuin. SPACE-S is uniek en dat willen wij graag zo houden! Om die reden hebben een heleboel bewoners de handen ineen geslagen en is er een vereniging ontstaan:

Bewonersvereniging SPACE-S

De bewonersvereniging zorgt ervoor dat al deze faciliteiten bruikbaar zijn en blijven, en wil samen met jou de prettige leefomgeving op SPACE-S behouden. Zo zorgen we voor de organisatie van leuke activiteiten en kunnen we garanderen dat iedereen met plezier de gezamenlijke ruimtes kan blijven benutten.

Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Door lid te worden van de vereniging draag je niet alleen bij aan een prettige leefomgeving, maar kan je zelf ook meewerken aan vernieuwingen in de toekomst. Jouw ideeën en meningen kun je te allen tijde delen met ons delen middels het contactformulier op de website en tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Dan gaan we ze samen uitvoeren! Dankzij jouw ondersteuning en financiële contributie kunnen we nog jarenlang genieten van SPACE-S.

Lid worden

Door middel van onderstaande links kun jij je inschrijven bij de bewonersvereniging. Ben jij de eerste of enige bewoner in jouw woning? Kies dan voor het formulier “Regulier”, ben jij een medebewoner? Dan vul je “Medebewoner” in. Woon jij in een studentenhuis of studio? Dan is “Student” voor jou. Wanneer je het formulier hebt ingevuld kun je deze mailen, of doe hem in de brievenbus van Torenallee 105. Het emailadres waarnaar je het kunt versturen, vind je op het formulier zelf.

Jaarverslagen

Ben je benieuwd wat de Bewonersvereniging SPACE-S de afgelopen jaren heeft gedaan en hoe die jaren zijn verlopen? Lees het allemaal hier, in de jaarverslagen.