Inschrijven

Let op! SPACE-S is sinds 2017 volledig bewoond. Het vrijkomen van een woning is dus afhankelijk van vertrekkende huurders. Momenteel is er een lange belangstellendenlijst. De verwachting is dus dat je na inschrijving niet snel aan een woning zal komen.

Belangstellendenavond

Een aantal keer per jaar wordt er een belangstellendenavond georganiseerd voor mensen die graag op SPACE-S willen komen wonen. Tijdens deze avond krijg je informatie over SPACE-S en heb je de mogelijkheid je in te schrijven op de belangstellendenlijst. Voor deze avond is het noodzakelijk om je aan te melden.

Let op! Inschrijven tijdens de belangstellendenavond is de enige manier om op de belangstellendenlijst te komen.

De huidige belangstellendenlijst voor appartementen en lofts is hier te vinden. We publiceren geen lijst voor de studentenstudio’s.

Inschrijven – Appartementen en Lofts:

De volgende belangstellendenavond moet nog worden ingepland. Het is dus momenteel nog niet mogelijk je in te schrijven voor de belangstellendenavond, ook niet door ons nu te mailen.


Inschrijven – Studentenstudio’s:

De volgende belangstellendenavond moet nog worden ingepland. Het is dus momenteel nog niet mogelijk je in te schrijven voor de belangstellendenavond, ook niet door ons nu te mailen.

Houd deze pagina in de gaten voor de eerstvolgende belangstellendenavond! (Het heeft geen zin ons te mailen voor een datum.)

Belangrijke aandachtspunten

• De enige manier om mee te kunnen doen aan SPACE-S is via de belangstellendenavond. We nodigen niemand uit voor een persoonlijk gesprek of welke andere vorm dan ook.
• Inschrijven voor de belangstellendenavond kan enkel via de website, dus niet via e-mail.
• Je dient zelf aanwezig te zijn bij de belangstellendenavond, iemand machtigen is niet mogelijk.
• Je inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Passend toewijzen

Benieuwd waar die €647,19 toch vandaan komt?

As je gaat verhuizen en je hebt met je inkomen recht op huurtoeslag, geldt er een maximale huurprijs. Woonbedrijf moet woningen namelijk ‘passend toewijzen’. Er geldt geen maximaal inkomen voor onze woningen.

Op de website van Woonbedrijf vind je hierover meer informatie.

DNA SPACE-S

Welkom bij SPACE-S! Deze bijzondere wijk op Strijp-S is samen met bewoners ontworpen. Van de manier van samen leven tot de plattegronden van de woningen. SPACE-S is daarom een heel betrokken wijk. Iets voor jou? Schrijf je in op de belangstellendenlijst tijdens de eerstvolgende belangstellendenavond.

Woningtypen op SPACE-S

Op SPACE-S zijn er verschillenden huurwoningen beschikbaar:

  1. Appartement
  2. Loft
  3. Studentenstudio*
  4. Woon- en werkcombinatie**
  5. Kamer in studentenhuis**

Je schrijft je tijdens de belangstellendenavond in voor het woningtype waar je interesse in hebt. Je mag er maximaal 2 kiezen.

*Het gaat hier om een studenteneenheid. Dat betekent dat je bij aanvang van de huurovereenkomst ingeschreven moet zijn als voltijd student aan een opleiding in Eindhoven.

**Voor studentenkamers en woon- werkcombinaties gelden speciale regels. Check het stukje uitzonderingen hieronder voor meer info.

Uitzonderingen

Kamer in studentenhuis
Bewoners van een studentenhuis mogen zelf een nieuwe huurder aandragen. Als ze niemand vinden, dan kun jij erop reageren als je op de belangstellendenlijst staat bij de categorie kamer in studentenhuis.

Woon- en werkcombinatie
Als er een woon- en werkcombinatie vrijkomt wordt deze geadverteerd via de site van Woonbedrijf. Heb je interesse? Dan kun je dit bij Woonbedrijf aangeven. Er wordt dan samen gekeken of de woon- en werkcombinatie bij jou past.

Parkeerplaats

Parkeerplaatsen zijn niet gekoppeld aan woningen. Je huurt dus nooit automatisch een parkeerplaats bij een woning. Wel dien je een woning op Space-S te hebben om een parkeerplaats te mogen huren. Als je interesse hebt in een parkeerplaats, kun je een mail sturen naar Woonbedrijf, met als onderwerp: Parkeren SPACE-S