Binnenruimtes

De workspace binnenruimtes houdt zich bezig met de inrichting van de verschillende binnenruimtes op Space-S en het verhuren van de logeerkamer en het buurthuis.

Op deze pagina vind je informatie over de verschillende ruimtes, hoe je deze ruimtes kunt huren en wat je moet doen als er vragen zijn over deze ruimtes. Je kan de workspace altijd bereiken door een mailtje te sturen naar reserveringen@space-s.nl.

Let op: reserveer op tijd!

Geef reserveringen minimaal een week van tevoren door zodat wij deze tijdig kunnen verwerken.

Informatie over de ruimtes

De verschillende binnenruimtes zijn het buurthuis op de begane grond in blok 5, de woonkamer met daaraan grenzend de logeerkamer op de eerste verdieping in blok 1 en de wasmachineruimte op de zesde verdieping in blok 5.

Het buurthuis is ingericht als grote, open ruimte waarin je workshops, vergaderingen, diners, feestjes en andere activiteiten kan organiseren. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een volledig ingerichte keuken, statafels, Wi-Fi, een beamer en een geluidsinstallatie.  De ruimte is geschikt voor ongeveer 60 personen (staand).

De woonkamer met aangrenzende logeerkamer is in tegenstelling tot het buurthuis juist heel kleinschalig. Deze ruimte is geschikt voor kleinere bijeenkomsten zoals vergaderingen en is bovendien openbaar toegankelijk voor iedereen op Space-S. Via een deur achterin de woonkamer kom je in de te huren logeerkamer, waar een bed staat voor 2 personen en er een functionerende badkamer is. Beddengoed en dergelijke wordt verzorgd door de vereniging als je de ruimte huurt.

Huisregels

Er zijn een aantal algemene regels voor de verschillende ruimtes. Zie het document voor de volledige regels.

De belangrijkste daarvan staan hier nog kort onder elkaar:

  • Hou rekening met de omwonenden qua geluidsoverlast. De ruimtes bevinden zich in een woonwijk en iedereen is erbij gebaat als de ruimtes worden gebruikt met respect voor je mede Space-S’ers
  • Laat de ruimtes achter zoals je deze aantrof en ruim je eigen rotzooi op.
  • Mocht er iets kapot zijn of mis zijn, laat het weten aan de beheergroep van de workspace binnenruimtes door een mailtje te sturen naar reserveringen@space-s.nl. Als het kan ondersteund met foto’s/

Huren van de ruimtes

Zoals gezegd kan je het buurthuis en de logeerkamer huren. Als je dat wil doen dan kan je een ingevuld reserveringsformulier opsturen reserveringen@space-s.nl. Als je reservering akkoord is dan krijg je een bevestiging via de mail waarin staat wat de huurkosten zijn, hoe het sleutelsysteem werkt en een kopie van de huisregels. Mocht je reservering niet door kunnen gaan dan krijg je vrijwel altijd een alternatieve datum aangeboden.

Let wel: het verhuren van de ruimtes wordt door vrijwilligers gedaan, dit betekent dat we niet altijd per direct of binnen een paar dagen kunnen reageren. Als je zeker wil zijn dat je de ruimte kan huren adviseren wij minimaal een week van tevoren je reserveringsaanvraag op te sturen.

De kosten voor het huren van de ruimtes zijn als volgt:

Niet lid van de vereniging:

Buurthuis: €5,00 per uur, €25,00 per 24  uur
Logeerkamer: €20,00 per nacht

Lid van de vereniging:

Buurthuis: €2,00 per uur, €10,00 per 24 uur
Logeerkamer: €10,00 per nacht

Geen bewoner van SPACE-S:

Buurthuis: €50,00 per 24 uur
Logeerkamer: niet mogelijk om te reserveren

Het lid worden van de vereniging loont dus, aangezien je na twee keer een ruimte huren het lidmaatschap er al uit hebt gehaald. Door het huren van de ruimte ben jij als huurder verantwoordelijk voor een verantwoord gebruik van de ruimte en dat het huren van de ruimtes geen overlast voor anderen veroorzaakt. Ook ben je voor ons het aanspreekpunt, mochten wij iets van een klacht ontvangen.

Omgang met persoonsgegevens

De gegevens die we van de huurders vragen worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld. De naam en adresgegevens zijn noodzakelijk voor ons om de sleutel af te geven, alsook te weten met wie te maken hebben in ons contact. Het mailadres is noodzakelijk voor vrijwel al het contact omtrent het reserveren. In de regel communiceren wij uitsluitend via de mail. Het telefoonnummer is noodzakelijk voor noodgevallen, als we bijvoorbeeld per direct contact moeten leggen met de huurder. Deze manier van contacteren maken we echter nauwelijks gebruik van, aangezien we in dergelijke gevallen de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek met de huurder.

Aanvullende opmerkingen/vragen

Mochten er vragen zijn dan kan je altijd contact opnemen met ons via reserveringen@space-s.nl.