Binnenruimtes

De workspace Binnenruimtes houdt zich bezig met de inrichting van de verschillende binnenruimtes op Space-S en het verhuren en onderhouden van de logeerkamer en het buurthuis. Naast het buurthuis en de logeerkamer onderhouden wij ook de gezamenlijke woonkamer (op de eerste verdieping van blok 1) de gezamenlijke wasserette (op de zesde verdieping van blok 5) en zijn wij begonnen ons sinds 2023 ook bezig te houden met de entree’s van de verschillende blokken.

Wil je graag meedenken over het verhuren en het beheer van de ruimtes? Of heb je ideeën over hoe wij onze gezamenlijke binnenruimtes nog beter kunnen maken? Meld je dan aan voor Workspace Binnenruimtes door een mailtje te sturen naar reserveringen@space-s.nl of via het contactformulier en dan te kiezen voor Workspace Binnenruimtes. Wij zoeken altijd nieuwe sleutelbeheerders en zijn ook altijd benieuwd naar jullie input.

Wil je een ruimte reserveren? Maak dan gebruik van ons boekingssysteem.
LET OP: Reserveer op tijd. Houd er rekening mee dat je 8 dagen van tevoren moet reserveren. Als je binnen 8 dagen een van de ruimtes wilt reserveren kan je een mail sturen naar reserveringen@space-s.nl maar kunnen wij niet garanderen dat je reservering dan mogelijk is.

Als problemen zijn of je hebt hulp nodig kan je altijd een whatsapp bericht sturen naar +316 207 63 021 (alleen whatsapp berichten)

Kartrekker binnenruimtes: Ilona Rietdijk

Het laatste nieuws van workspace Binnenruimtes