Coronamaatregelen op SPACE-S vanaf 14-10-2020

Beste buren, we hopen en zien graag dat we allemaal gezond zijn en blijven. Daarom hier de maatregelen en adviezen die de Rijksoverheid heeft gesteld, en ook geldig zijn op SPACE-S. Deze zijn geldig vanaf 14 oktober 2020 om 22:00. Sommige maatregelen zijn verplicht, andere zijn adviezen. We vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid en het SPACE-S community gevoel.

Lees onder de afbeeldingen verder

Deze maatregelen hebben invloed op het gebruik van de binnenruimtes die in beheer zijn van de Bewonersvereniging. Aansluitend op de adviezen vanuit de Rijksoverheid heeft de vereniging dus ook randvoorwaarden voor het gebruik van het buurthuis aangepast. En voor het eerst hebben we randvoorwaarden voor het gebruik van de huiskamer. Beide zijn ook geldig vanaf 14 oktober 2020, 22:00.

Lees onder de afbeeldingen verder

Ook heeft de vereniging stickers geplaatst in/bij de liften, in het buurthuis en logeerkamer om iedereen te helpen herinneren aan de 1,5 m regel.

Heb je als bewoner van SPACE-S vragen over het buurthuis of de huiskamer? Mail naar reserveringen@space-s.nl
Heb je vragen over de maatregelen van de Rijksoverheid? Kijk dan op rijksoverheid.nl/coronavirus of bel 0800-1351
Met overige vragen mail je naar vereniging@space-s.nl