Buurman Joost Harends

Wat doe je voor de kost?

Ik was regiomanager voor een uitgever, maar ben al 25 jaren bezig met persoonsontwikkeling, persoonlijke groei enzovoort.

Ik ben heel breed opgeleid, heb veel opleidingen en cursussen gedaan in binnen- en buitenland. Vanuit deze passie heb ik 12 jaar geleden een training ontwikkeld in persoonlijke ontwikkeling. Het belangrijkste wat ik doe is mensen weer laten ‘voelen’. Mensen krijgen inzicht in hun beperkende overtuigingen en vlakuilen en kunnen oude ballast loslaten. De trainingen geef ik in Groesbeek. Het is een intensief traject van 5 aaneengesloten dagen intern van 9 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds. In een groep van maximaal 10 personen. Dit doe ik samen met 2 co-trainers. Mensen komen weer in contact met zichzelf en voor veel mensen is het een life-changing ervaring. Ik krijg veel aanmeldingen van mensen uit het bedrijfsleven

Hoe ben je op SPACE-S terecht gekomen?

Strijp-S is erg bruisend en via Matilde ben ik in contact gekomen met SPACE-S. Ik was erg weg van de visie van SPACE-S. Ik vind het samen dingen doen erg belangrijk. Op de belangstellendenavond hoorde ik van de lege bedrijfsruimte van Arantja en heb toen contact opgenomen met Woonbedrijf.

Op SPACE-S doe ik mijn intakegesprekken en coaching één-op-één. Ik ben erg blij met de plek hier. De wat rustigere plek aan de Schootsestraat is ideaal voor mij.

Tijdens de corona heeft mijn bedrijf even stilgelegen maar nu heb ik het weer erg druk.

Mijn kantooradres is Laboratoriumstraat 12
Website: http://www.deduik.com
E-mailadres: joost@deduik.com

Geïnterviewd door Tejo Verdonschot