Tejo is verkozen tot Groenste Bewoner!

v.l.n.r. jurylid Marco Peetoom, genomineerden Fred, Toon en Netty. Bernhard en Alex die namens Tejo de prijs in ontvangst namen en jurylid Wikke Peters. Bron: Renda

Een paar maanden geleden kregen we te horen dat Tejo was genomineerd voor “De Groenste Bewoner”. Deze verkiezing werd gehouden voor huurders die met een groen initiatief een groot verschil hebben gemaakt in hun buurt.

Op 14 november hield Renda, tijdens de Dag van de Bewoner, de prijsuitreiking. Tejo won op duurzaamheid, sociale impact, inzet en sympathie. Tejo kon helaas niet zelf bij de prijsuitreiking zijn, dus namen Bernhard van Workspace Groen en Alex Jansen van Woonbedrijf de prijs namens hem in ontvangst. Deze prijs bestond uit een vlinderhotel en een cheque waarmee hij samen met Workspace Groen nieuwe planten uit mag zoeken voor in de daktuinen.

Voor meer informatie over de uitreiking, en het proces vooraf, kijk op: https://www.renda.nl/tejo-is-de-groenste-bewoner of https://www.renda.nl/de-groenste-bewoner

Alex en Bernhard nemen de prijs in ontvangst

1 gedachte over “Tejo is verkozen tot Groenste Bewoner!”

  1. Leuk idee om huurders op deze wijze te waarderen. Natuurlijk ook goed voor het milieu, wanneer meer mensen mee helpen om de wereld schoner te houden. Hoe minder onze milieu voetdruk is, hoe beter de toekomst eruit ziet voor onze jeugd.

Reacties zijn gesloten.