Huren voor ondernemers

SPACE-S bestaat niet alleen uit woningen. Er zijn ook meerdere woon-werkunits én losse werkruimtes. Wil jij komen wonen en werken op SPACE-S? Dit inschrijfproces loopt niet via de reguliere SPACE-S weg. Hier laten we de belangstellendelijst los. Het meest passende idee telt.

Voorwaarden:

  • Geïnteresseerden dienen een bedrijfsplan aan te leveren. Dit hoeft geen uitgebreid boekwerk te zijn, maar dient wel een goed beeld te geven van de invulling van de ruimte.
  • Om een werkruimte te kunnen huren dien je ingeschreven te staan bij de KVK
  • Het plan / de invulling dient onderscheidend te zijn t.o.v. de al gevestigde bedrijven.
  • Je dient feeling te hebben met het SPACE-S DNA.
  • De werkruimte dient in gebruik een open uitstraling te hebben. Hiermee willen we zeggen dat er aan de buitenkant gezien mag worden dat het om een werkruimte gaat en dat de gordijnen niet de gehele dag dicht zitten
  • Woonbedrijf bepaalt welke ondernemer uiteindelijk de ruimte zal huren. Voor deze keuze gaan ze met jou een persoonlijk gesprek aan.

De contracten worden aangegaan voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand.

Heb je interesse in een bedrijfsruimte, neem dan contact op met Luuk van Haaren via l.vanhaaren@woonbedrijf.com

Fotocredits: Hagemeister / Andreas Secci

Te huur

Heb je interesse in een bedrijfsruimte, neem dan contact op met Glenn Peters op 040 243 43 43, of stuur een e-mail naar g.peters@woonbedrijf.com

Let op! Om een werkruimte te kunnen huren dien je ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel en een bedrijfsplan aan te leveren .

Fotocredits: Hagemeister / Andreas Secci