Reserveren

Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende binnenruimtes op Space-s, hoe je deze ruimtes kunt huren en wat je moet doen als er vragen zijn over deze ruimtes. Je kan de workspace altijd bereiken door een mailtje te sturen naar reserveringen@space-s.nl. Het beheer van de binnenruimtes wordt bijgehouden voor workspace Binnenruimtes. Een groep vrijwilligers van de bewonersvereniging van Space-S. Dit betekent dat we niet altijd per direct kunnen reageren op vragen/mails. Voor snelle vragen/problemen kan je altijd een bericht sturen via whatsapp naar: +316 207 63 021 (alleen berichten via whatsapp geen telefoongesprekken)

Reserveren

Heb je de huisregels gelezen? Klik dan op de onderstaande knop om naar de reserveveringspagina te gaan.

Denk bij het reserveren van de ruimte ook aan de tijd die je nodig hebt om eventueel spullen klaar te zetten en de ruimte weer schoon te maken. Reserveer daarom dus altijd voldoende tijd. Hieronder kan je de agenda inkijken om te zien of de ruimte beschikbaar is.

Wil je een ruimte reserveren? Maak dan gebruik van ons bovenstaande boekingssysteem.
LET OP: Reserveer op tijd. Houd er rekening mee dat je 8 dagen van tevoren moet reserveren. Als je binnen 8 dagen een van de ruimtes wilt reserveren kan je een mail sturen naar reserveringen@space-s.nl maar kunnen wij niet garanderen dat je reservering dan mogelijk is.

Wij doen helaas niet aan bezichtingen van de ruimte i.v.m de vele reserveringen
en de beschikbaarheid van onze vrijwilligers.

De ruimtes

Het Buurthuis

Het buurthuis is ingericht als grote, open ruimte waarin je workshops, vergaderingen, diners, feestjes en andere activiteiten kan organiseren. De ruimte is geschikt voor ongeveer 60 personen (staand).

Ook zijn er de volgende faciliteiten aanwezig waar je gebruik van mag maken:

 • Geluidssysteem
 • Feestverlichting
 • Een beamer
 • Wi-Fi-netwerk
 • Een whiteboard
 • Volledig ingerichte keuken inclusief servies*
 • 2 tafelmodel koelkasten en een tafelmodel vriezer
 • Een pingpong tafel + batjes
 • Koffiezetapparaat (ook een percolator van 10L)
 • Waterkoker
 • Magnetron, oven en fornuis
 • Bestek en servies
 • Vaatwasser
 • 7 sta-tafels (eventueel inclusief hoezen)
 • 4 grote tafels
 • 6 klap-bistrotafels
 • 40 klapstoelen
 • 15 reguliere stoelen.
 • Schoonmaak bak met schoonmaak artikelen.

* De hoeveelheid van het servies is niet altijd gelijk i.v.m breuk. Mocht je ooit merken dat er te weinig servies is kan je dit aan de workspace laten weten en kunnen we zorgen dat dit weer wordt aangevuld.

Je mag zelf eventuele extra spullen mee te nemen, zoals versieringen, koffie, theezakjes etc. Wij faciliteren dit zelf namelijk niet.

Mochten er voor of tijdens je resevering problemenen zijn dan kan je dit de workspace laten weten via mail of via een whatsapp bericht. We proberen altijd z.s.m te reageren of een oplossing voor je te zoeken.*

* Houd er rekening mee dat deze bewoners workspace enkel bestaat uit vrijwilligers en we dus niet altijd direct kunnen reageren of aanwezig kunnen zijn.

De plattegrond van het buurthuis, klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

De Logeerkamer (Enkel voor bewoners van Space-s)

De logeerkamer, aangrenzend aan de gezamenlijke woonkamer in blok 1, is alleen voor bewoners van Space-s’ers te huren. De logeerkamer is bedoeld voor bezoek wat je niet in je eigen woning kwijt kan en is bedoeld voor een enkele of 2 daagse overnachting. Via een deur in de huiskamer kom je in de logeerkamer. Je moet wel zelf zorgen dat je huurder de woonkamer in kan want er word geen extra druppel bij de sleutel gegeven. In de logeerkamer staat een bed voor 2 personen en er is een ingerichte badkamer is. Er is geen apart toilet in de logeerkamer, je kan gebruik maken van het toilet in de huiskamer. Beddengoed, handdoeken en dergelijke worden klaargelegd door de vereniging als je de ruimte huurt. Houd bij het huren van de logeerkamer er rekening mee dat de aangrenzende huiskamer beschikbaar is voor alle Space-S bewoners en er dus hier mensen kunnen zitten.

De kosten van de ruimtes

De kosten voor het huren van de ruimtes zijn als volgt:

Bewoner van SPACE-S en lid van de vereniging:
Buurthuis: €3,00 per uur, €15,00 per 24 uur
Logeerkamer: €15,00 per nacht

Wel bewoner van SPACE-S, maar geen lid van de vereniging:
Buurthuis: €6,00 per uur, €30,00 per 24  uur
Logeerkamer: €25,00 per nacht

EXTERNE HUURDERS
Geen bewoner van SPACE-S:
Buurthuis: €75,00 per 24 uur
Logeerkamer: niet mogelijk om te reserveren

Huisregels*

Naast de algemene voorwaarden zijn er ook nog een aantal huisregels voor het buurthuis en de logeerkamer. De algemene voorwaarden voor het huren vind je hier. De volledige huisregels voor het buurthuis vind je hier en de volledige huisregels voor de logeerkamer vind je hier. De huisregels zijn ook terug te vinden in de ruimte zelf.

* De huisregels kunnen geupdate worden als dit nodig acht, dus lees de huisregels altijd bij een resevering een keer door.

De belangrijkste huisregels staan hier nog kort onder elkaar:

 • Hou rekening met de omwonenden qua geluidsoverlast. De ruimtes bevinden zich in een woonwijk en iedereen is erbij gebaat als de ruimtes worden gebruikt met respect voor je mede Space-S’ers
 • Laat de ruimtes achter zoals je deze aantrof en ruim je eigen rotzooi op. (ook moet je zelf de vuilniszakken/glaswerk etc. meenemen)
 • Mocht er iets kapot zijn of mis zijn, laat het weten aan de beheergroep van de workspace binnenruimtes door een mailtje te sturen naar reserveringen@space-s.nl of een whatsapp bericht te sturen naar: +316 207 63 021. Het liefste ondersteund met foto’s.