Voortgang workspace Binnenruimtes

Als workspace binnenruimtes zijn we de afgelopen tijd bezig geweest met het verder afwerken van de verschillende collectieve binnenruimtes op SPACE-S. Zo is de wasserette in blok 5 door workspace-leden ingericht en voorzien van wasmanden en een vouwtafel en er is een grote uitbreiding van de keuken in het buurthuis geweest. Ook zijn we als workspace bezig om het online reserveren mogelijk te maken, nadat dit weer een tijdje stil heeft gelegen. De eerste stap daarvoor, het online kunnen betalen, is inmiddels gezet en we hopen het reserveringssysteem ook snel rond te krijgen. Daarnaast zijn we ook bezig met een verbetering in het geluidssysteem van het buurthuis, zodat dit ook helemaal naar wens werkt

Naast deze praktische zaken is er ook aandacht geweest voor problemen die gaan spelen bij het verhuur van een ruimte als het buurthuis. Op 16 december heeft de workspace daarom een bijeenkomst georganiseerd waarin de directe omwonenden van het buurthuis samen met verschillende workspaceleden het over het buurthuis konden hebben. Ondanks de beperkte opkomst was het wel een waardevolle sessie waarin verschillende zaken zijn opgehelderd en uitgelegd, zowel richting bewoners als workspaceleden. Het verslag van deze bijeenkomst is op aanvraag beschikbaar via de onderstaande contactgegevens

Mocht je vragen hebben over de verschillende ruimtes of er een keer binnen willen kijken, neem dan gerust contact op met de workspace binnenruimtes via het contactformulier op space-s.nl/contact. Als je het buurthuis of de logeerkamer wil reserveren dan kan dat eveneens via deze contactgegevens!

Groet,
Workspace Binnenruimtes