Eerste Belangstellendenavond!

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Dit bericht is van de bewonerscommissie!

SPACE-S is hot. Wie wil er niet wonen?

Eind mei zijn de laatste woningen opgeleverd en we zitten helemaal vol. Natuurlijk vertrekken er ook weer bewoners en komen er appartementen en studentenkamers vrij.
Zoals jullie (mogelijk) weten is SPACE-S een community, waar iedereen naar vermogen zijn steentje bijdraagt. Zo proberen we een woonplek te creëren waar het goed vertoeven is.

Om iedereen de kans te geven om hier te kunnen wonen, organiseren we als bewonersvereniging 4 keer per jaar een belangstellendenavond. Op deze avond krijg je meer te horen over de community en hoe je in aanmerking kunt komen om hier te komen wonen.

Ben jij erbij?

De eerste Belangstellendenavond zit er al op. Maar er staan er alweer 4 op de planning.

> Check de agenda voor de komende avonden!
[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_social_share title=’Deel dit stuk’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=”][/av_social_share]