Twee nieuwe filmpjes!

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Deze week werden er weer twee nieuwe filmpjes afgerond. In de eerste vertellen bewoners hoe zij het wonen op SPACE-S ervaren. En de tweede is de derde in de serie van Dominic van Buul: The making of SPACE-S.

Reacties van bewoners op SPACE-S

Op de housewarming van SPACE-S vertelden bewoners hoe blij zij zijn met het wonen op SPACE-S. Heel blij, blijkt! Gaaf om te zien hoe bewoners trots vertellen over hun nieuwe wijk en woning.

The making of SPACE-S: najaar 2016 – zomer 2017

Nummer 3 in de serie van bewoner Dominic van Buul! Hij heeft de bouw gevolgd met zijn camera en maakte er korte filmpjes van. In de video’s zie een leeg veld transformeren naar een bouwplaats met steeds meer herkenbare vormen en uiteindelijk in een echte woonwijk, met een hechte community van bewoners.

In deze laatste video zijn de laatste maanden van de bouw te zien én de start van het wonen op SPACE-S.

Ook benieuwd naar nummer 2 en 1?

Dit is nummer 2 van The Making of SPACE-S

En dit nummer 1 van The making of SPACE-S

Meer video’s over SPACE-S

Bekijk de afspeellijst op YouTube voor alle video’s over SPACE-S.
[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_social_share title=’Deel dit stuk’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=”][/av_social_share]

[av_comments_list]