SPACE-S genomineerd voor Beste gebouw van 2018!

Yes, SPACE-S is genomineerd voor Gebouw van het Jaar 2018! De Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) reikt deze prijs jaarlijks uit aan het gebouw met de meeste meerwaarde voor opdrachtgevers en samenleving. Er is ook een publieksprijs. En met jouw stem kunnen we die winnen…

Nominatie SPACE-S voor Gebouw van het Jaar 2018

SPACE-S is genomineerd in de categorie Leefbaarheid & Sociale cohesie. Een logische nominatie natuurlijk, want het is best wel bijzonder hoe groot jullie inbreng was. Vanaf het prille begin en met zo’n grote groep. Zeker in de sociale woningbouw. Al helemaal bijzonder is hoe enthousiast jullie aan de slag gingen, een prachtig resultaat neerzetten én al buren waren voordat de bouw begon!

BNA Gebouw van het Jaar 2018

Op 18 mei maakt BNA de winnaars bekend: een winnaar per categorie, de vakjuryprijs en de publieksprijs. Eerdere winnaars van de vakjuryprijs waren onder meer het station van Breda en Rotterdam en de Vestedatoren op de Vestdijk in Eindhoven.
In onze categorie zijn nog twee andere genomineerden: Multifunctioneel Centrum Doelum in Renkum en Sportcampus Zuiderpark in Den Haag.

SPACE-S in de prijzen

Vorig jaar wonnen we de architectuurprijs van Eindhoven. Daar zijn we enorm trots op en we hopen dat jullie minstens zo trots zijn. Deze landelijke architectuurprijs zou helemaal de hagelslagversiering op de kers op de taart zijn. Dus vergeet niet te stemmen.

Dit zijn onze eerdere nominaties: