Belangstellendenlijst

Het is eindelijk zover: de belangstellendenlijst staat online. Deze lijst bestaat uit de geüpdatete matslijst aangevuld met de belangstellenden van de belangstellendenavonden. Op het moment dat er een woning vrijkomt, wordt deze eerst aangeboden aan huidige bewoners. Daarna is de belangstellendenlijst aan de beurt, op volgorde van de plek op de lijst.

Bekijk hier de belangstellendenlijst.

Als jij op de belangstellendenlijst staat.
Sta je op de belangstellendenlijst dan heb je hier een mail over ontvangen. Heb je die mail niet ontvangen of klopt er iets anders niet? Neem dan contact op met de Workspace Samen Leven via wonenopSpaceS@gmail.com.

Wil jij ook op de belangstellendenlijst?
Sta je nog niet op de lijst, maar wil je wel graag op Space-S komen wonen? Vanaf midden december is het mogelijk om je aan te melden voor de volgende Belangstellendenavond. Hou hiervoor de site en Facebook goed in de gaten.
Let op! Dit is geen gemakkelijke of snelle manier om aan een woning te komen.