Vacature Workspace Samen Leven

Gezocht: enthousiaste workspace leden!

Wij, Workspace Samen Leven, zijn op zoek naar enkele nieuwe leden. We hebben het op dit moment namelijk vrij druk met vrijkomende woningen en het adverteren daarvan. Door meer leden aan onze workspace toe te voegen willen we het werk beter verdelen, waardoor de werkdruk voor iedereen laag is.
Daarnaast zijn we bezig met hervormingen m.b.t. de belangstellendenlijst voor studenten. Ook daar kunnen we nog vrijwilligers voor gebruiken (bij voorkeur studenten). 

Wat doet Workspace Samen Leven?

  • alles omtrent verhuizingen (contact vertrekkende huurder, contact woonbedrijf, woning adverteren, bezichtiging organiseren.
  • toekomstige bewoners werven
  • de belangstellendenlijst bijhouden
  • ongeveer elke 2 maanden vergaderen

Wat krijg je ervoor terug?

  • karmapunten en een goed gevoel
  • een leuke, eerlijke groep mensen
  • een uniek kijkje in verschillende woningen op SPACE-S (bijvoorbeeld tijdens bezichtigingen)
  • inspraak in de beslissingen die worden genomen

Bij Workspace Samen Leven zijn we altijd bezig onszelf te verbeteren. We vinden het belangrijk dat wat we doen ook werkt. We staan daarom altijd open voor andere meningen en nieuwe ideeën. Ook bepaal je zelf hoeveel tijd je besteed aan de workspace. We verwachten wel dat je actief deelneemt aan de workspace, maar (betaald) werk en/of studie gaan natuurlijk voor.
Lijkt het jou leuk om Workspace Samen Leven te komen versterken? Stuur ons dan een mailtje waarin je jezelf voorstelt en vertel ons waarom jij bij Workspace Samen Leven aan wilt sluiten. Ook voor meer informatie kun je ons mailen. Ons e-mailadres is: samenleven@space-s.nl