Inschrijving belangstellendenlijst

Beste studenten,

Goed nieuws voor jullie! Het aanbod van studentenstudio’s op SPACE-S is groter dan de vraag op de belangstellendenlijst. Na het succes van de eerdere digitale belangstellendenavonden, organiseren we (voorlopig) nu opnieuw een digitale versie speciaal voor studenten die op zoek zijn naar een studentenstudio. 

Je kunt een plek op de belangstellendenlijst bemachtigen door een korte vragenlijst in te vullen en een filmpje van jezelf in te sturen, waarin je vertelt waarom jij op SPACE-S wilt komen wonen, waarom jij zo goed op SPACE-S past en wat jij toe kunt voegen aan SPACE-S. Hier zitten natuurlijk wel een aantal voorwaarden aan verbonden, hier zullen we hieronder over uitwijden. 

Zodra wij alle aanmeldingen binnen hebben gekregen, zullen we deze beoordelen. Uit alle aanmeldingen die aan de voorwaarden voldoen, zullen we 50 studenten loten die uiteindelijk de kans krijgen om op de belangstellendenlijst te komen. Deze mensen ontvangen van ons een link waarmee ze zich aan kunnen melden voor de belangstellendenlijst. 

Let op! Je kunt je voorlopig alleen inschrijven voor de categorie ‘Studentenstudio’. De huurprijs van de studentenstudio’s ligt momenteel rond de € 400,- . Daarbij komen nog servicekosten (ca €60,-) en water/electiriciteit/warmte/internet (zelf af te sluiten). Er is huursubsidie mogelijk, ook onder de 23jaar. Bij een eventuele proefberekening van de huurtoeslag op toeslagen.nl mag je €24,- servicekosten meetellen, de rest niet.

De studentenstudio’s hebben een oppervlakte van 20-25 m2. Een voorbeeld van een mogelijke studentenstudio is:

Voorwaarden

  • Je studeert aan een Eindhovense onderwijsinstelling en kunt dit bewijzen door middel van een bewijs van inschrijving (of een kopie uit Studielink). 
  • De vragenlijst moet volledig ingevuld zijn.
  • De ingezonden video moet minimaal 1,5 minuut en maximaal 3 minuten duren.
  • In jouw filmpje wordt minimaal op twee van de volgende vragen antwoord gegeven: Waarom wil jij op SPACE-S wonen? Waarom pas jij goed op SPACE-S? Wat kun jij toevoegen aan SPACE-S?
  • De inschrijving is persoonlijk, je kunt dus alleen jezelf inschrijven.

Aanmelden kan via deze vragenlijst. Het videobestand kun je in deze vragenlijst uploaden. De uiterlijke aanmelddatum is donderdag 31 maart 2022. Daarna zullen wij de aanmeldingen beoordelen en krijg je uiterlijk donderdag 14 april 2022 bericht van ons, ook als je uitgeloot wordt. Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Mail dan naar samenleven@space-s.nl met als onderwerp Student op SPACE-S.

Groetjes,

Workspace Samen Leven SPACE-S