Dikke groet, je onderburen

Wip eens binnen, vinden we gezellig! Benieuwd wat je te wachten staat?

Wij zijn druk bezig met het afbouwen van de koffie en flexwerkplek van Strijp-s!

Flexwerkplek
De gezelligste flex werkplek van Strijp-S, althans volgens ons, staat voor je klaar. In één van onze flexibele werkplekken kan je dagelijks van 08.00 tot 17.00 komen knallen, gassen en kneitergoede koffie drinken. Jouw kantoor is wanneer je wil en hoelang je wil per uur te reserveren.

Een sfeervolle en rustige ruimte staat je te wachten. Lekker zitten, genoeg privacy en volop inspiratie te snoepen. Snoep ook van ons ontbijt en lunch menu; inclusief bijster lekkere broodjes! Take-away gewoon mogelijk. Zowel koffie als broodjes

Ontbijtje beneden?
Zin in vullende, gezonde en tongstrelende ontbijtjes? We’ve got you! Voor de hup hup dagen samen met een take-away koffie of als welverdiende pauze terwijl jij je deadlines najaagt in één van onze werkplekken. Net wat je nodig hebt.

Toe aan wat me-time? Bestel je nieuwe favo gerecht en neem het ervan op ons dakterras vol zon. Ook mogelijk met je vrienden, schoonfamilie, lievelingscollega’s of je toekomstige lover.

Friet on the go
Een klein gedeelte van onze zaak dient als horeca keuken van de koffiezaak en take-away. Dit om te zorgen dat we geen geuroverlast bezorgen aan onze buren. Tot 20.00 is het mogelijk om je friet fix bij ons af te halen. Een simpel tripje met de trap of lift en jij geniet van je gloeiende, knapperige en overheerlijke loaded fries. Last van deze horeca keuken? Dat is gelukkig niet mogelijk, de afzuiging hiervan met ingebouwde horeca geurfilters gaan namelijk helemaal naar het dak. Uiteraard hebben we hierover nagedacht zodat we jullie niet tot last zijn:).

See you soon?
Je kan ons vinden op de hoek van blok 1.