Algemene ledenvergadering en jaarverslag 2021

En met een klap van de hamer zit de Algemene Ledenvergadering er weer op! Afgelopen donderdag kwamen het bestuur en de leden van de bewonersvereniging samen om het jaar 2021 van de workspaces door te spreken. Dit deden ze aan de hand van het vers opgeleverde jaarverslag. Ook traden 3 oud-bestuursleden af, namelijk Tejo van Workspace Groen, Lisa van Workspace Samen Leven en Secretaris Thais. En 2 nieuwe bestuursleden werden verkozen; Carolien voor Workspace Groen en Zep voor Workspace Samen leven.

Nu is de vereniging alleen nog op zoek naar een nieuwe secretaris en een kartrekker voor Workspace Activiteiten.

Het jaarverslag lees je hier.

­čôŞ Arantja Rosalina


Volg het laatste nieuws van SPACE-S op onze social media, of schrijf je in voor de nieuwsbrief die elke 2 maanden uitkomt.


Jaarverslag 2021