Interesse in een studentenstudio? Meld je nu aan!

Droom jij ervan om deel te maken van onze unieke community op SPACE-S? Grijp dan nu je kans! SPACE-S is verheugd om aan te kondigen dat we onze lijst met geïnteresseerden voor studentenstudios gaan vernieuwen. Dit is jouw kans om deel te worden van onze unieke gemeenschap!

Hoe meld ik me aan?
Van vandaag  t/m 5 april 2024 kun je voor deze avond een plek bemachtigen door de vragenlijst onderaan in te vullen. Denk alvast na over wat jij toe zou kunnen voegen aan onze SPACE-S gemeenschap. Welke unieke kwaliteiten jij bezit die bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van SPACE-S. Verdiep je ook in onze Workspaces, want hierover zullen vragen gesteld worden in het inschrijfformulier.

Uitgenodigd?
Uit alle volledige aanmeldingen, zullen we 50 studenten loten die uiteindelijk op de belangstellendenlijst mogen komen. De ingeloten studenten ontvangen uiterlijk zondag 7 april van ons mail met een uitnodiging voor belangstellendenavond. Controleer ook je spambox rond 7 april, want daar kunnen onze uitnodigingen soms belanden. Geen uitnodiging ontvangen? Dat betekent dat je helaas niet uitgenodigd bent. 

Te laat of niet ingeloot?
Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken. Je zult moeten wachten op de volgende belangstellendenavond. Het heeft dus ook geen zin om contact met ons op te nemen met de vraag of we een uitzondering voor je willen maken, dit doen we namelijk nooit.

Wat houdt zo’n studio in?
De huurprijs van de studentenstudio’s ligt momenteel rond de € 500,- . Daarbij komen nog servicekosten (ca €60,-) en water/electriciteit/warmte/internet (zelf af te sluiten). Er is huursubsidie mogelijk, mits je minimaal 23 jaar bent. Bij een eventuele proefberekening van de huurtoeslag op toeslagen.nl mag je €24,- servicekosten meetellen, de rest niet.

De studentenstudio’s hebben een oppervlakte van 20-25 m2. Een voorbeeld van een mogelijke studentenstudio is:

Voorwaarden:

  • Je studeert aan een Eindhovense onderwijsinstelling en kunt dit bewijzen door middel van een bewijs van inschrijving (of een kopie uit Studielink). 
  • De vragenlijst moet volledig ingevuld zijn.
  • De inschrijving is persoonlijk, je kunt dus alleen jezelf inschrijven.

Onthoud: SPACE-S is enorm populair en de wachtlijst is lang. Het kan enige tijd duren voordat je een woning bemachtigd. Deze aanmelding is niet bedoeld voor wie al op de lijst staat of al op SPACE-S woont.

Aanmeldlink:
Spreekt SPACE-S je aan en wil je bijdragen aan onze community, meld je dan hier aan (deze link is geopend van vandaag t/m 5 april 2024).

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Mail dan naar samenleven@space-s.nl met als onderwerp “Belangstellendenavond Student op SPACE-S”.

Groetjes,
Workspace Samen Leven SPACE-S