Schrijf je nu in voor de volgende belangstellendenavond!

Droom jij ervan om deel te maken van onze unieke community op SPACE-S? Grijp dan nu je kans! Vanaf vandaag openen we de registratie voor onze belangstellende avond voor appartementen en lofts op 9 april 2024. Tijdens deze avond bieden wij jou de mogelijkheid om je in te schrijven voor de belangstellende lijst. 

Denk alvast na over wat jij toe zou kunnen voegen aan onze SPACE-S gemeenschap. Welke unieke kwaliteiten jij bezit die bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van SPACE-S. In welk woningtype je geïnteresseerd bent. Verdiep je ook in onze Workspaces, want hierover zullen vragen gesteld worden in het inschrijfformulier.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden kan door het officiële inschrijfformulier in te vullen (klik op de link onderaan deze pagina). Dit formulier is persoonlijk, je schrijft dus alleen jezelf in. Wil je iemand meenemen die ook op de belangstellendenlijst wil, dan moet deze persoon zichzelf ook aanmelden. Dubbele aanmeldingen worden verwijderd, één keer aanmelden is genoeg. 

Uitgenodigd?
Uit alle aanmeldingen loten we 40 personen die worden uitgenodigd. De ingeloten belangstellenden ontvangen uiterlijk zondag 7 april van ons bericht met een uitnodiging voor belangstellendenavond.  Controleer ook je spambox, want daar kunnen onze uitnodigingen soms belanden.
Geen uitnodiging ontvangen? Dat betekent dat je helaas niet uitgenodigd bent. 

Te laat of niet ingeloot?
Wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken. Je zult moeten wachten op de volgende belangstellendenavond. Het heeft dus ook geen zin om contact met ons op te nemen met de vraag of we een uitzondering voor je willen maken, dit doen we namelijk nooit.

Geen snelle manier om aan een woning te komen
De belangstellendenlijst gaat dus behoorlijk aangevuld worden. Daarnaast komen weinig woningen vrij op Space-S. Het kan daarom best jaren duren voordat je überhaupt in aanmerking komt voor een woning op Space-S. Het is dus allang geen snelle manier meer om aan een woning te komen. We raden je aan hier rekening mee te houden om eventuele teleurstelling tijdens de avond te voorkomen.

Sta je al op de lijst of woon je al op Space-S?
Meld je dan alsjeblieft niet aan voor de belangstellendenavond. Dit aanmeldformulier is uitsluitend voor personen die nog niet op de belangstellendenlijst staan en nog niet op Space-S wonen.

Aanmeldlink:
Spreekt SPACE-S je aan en wil je bijdragen aan onze community, meld je dan hier aan (deze link is geopend van vandaag t/m 5 april 2024).

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Mail dan naar samenleven@space-s.nl met als onderwerp “Belangstellendenavond apparement/loft op SPACE-S”.

Groetjes,
Workspace Samen Leven SPACE-S