Inschrijven belangstellendenlijst studentenstudio’s

Beste studenten,

Goed nieuws voor jullie! Het aanbod van studentenstudio’s op SPACE-S is momenteel weer groter dan de vraag op de belangstellendenlijst. Inmiddels kunnen we weer een fysieke belangstellendenavond organiseren. Deze avond organiseren we nu speciaal voor studenten op zoek naar een studentenstudio. 

Je kunt een plek op de voor deze avond bemachtigen door een korte vragenlijst in te vullen. Uit alle volledige aanmeldingen, zullen we 50 studenten loten die uiteindelijk de kans krijgen om op de belangstellendenlijst te komen. Deze mensen ontvangen van ons een uitnodiging voor de belangstellendenavond. Op deze avond kun je je dan vervolgens aanmelden voor de belangstellendenlijst.

Let op! Je kunt je voorlopig alleen inschrijven voor de categorie ‘Studentenstudio’. De huurprijs van de studentenstudio’s ligt momenteel rond de € 500,- . Daarbij komen nog servicekosten (ca €60,-) en water/elektriciteit/warmte/internet (zelf af te sluiten). Er is huurtoeslag mogelijk, mits je minimaal 23 jaar bent. Bij een eventuele proefberekening van de huurtoeslag op toeslagen.nl mag je €24,- servicekosten meetellen, de rest niet.

De studentenstudio’s hebben een oppervlakte van 20-25 m2. Een voorbeeld van een mogelijke studentenstudio is

Voorwaarden

  • Je studeert aan een Eindhovense onderwijsinstelling en kunt dit bewijzen door middel van een bewijs van inschrijving (of een kopie uit Studielink). 
  • De vragenlijst moet volledig ingevuld zijn.
  • De inschrijving is persoonlijk, je kunt dus alleen jezelf inschrijven.

Aanmelden kan via deze vragenlijst. De uiterlijke aanmelddatum is zaterdag 18 maart 2023. Daarna zullen wij de aanmeldingen beoordelen en krijg je uiterlijk dinsdag 21 maart 2023 bericht van ons of je uitgenodigd bent voor de belangstellendenavond op donderdag 23 maart 2023 (onder voorbehoud), ook als je uitgeloot wordt. Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Mail dan naar samenleven@space-s.nl met als onderwerp Belangstellendenavond Student op SPACE-S.

Groetjes,

Workspace Samen Leven SPACE-S