Talk of The Town – De burger als ontwikkelaar

Dinsdag 15 januari 2019 was het bestuur van de Space-S Vereniging uitgenodigd in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam in talkshow Talk of The Town.

In deze maandelijkse talkshow wordt licht geworpen op nieuwe stedelijke ontwikkelingen in Amsterdam. “Wat verdwijnt er komende jaren uit het straatbeeld en wat krijgen we er voor terug?” staat hierin centraal. Deze maand ging de talkshow over de participatie van de burger tijdens gebiedsontwikkeling, bouw en uitvoering. Wat als de bewoners de eindverantwoordelijkheid krijgen? Hoe werkt dat en wat voor wijken krijg je dan? Een van de cases die besproken werd was ons Space-S in Eindhoven. Wij stuurden Saske Klasens, Ian van Beek en Nick Robbesom erheen.

Bekijk nu zelf hoe dat verlopen is!

Saske, Ian en Nick vertellen over Space-S bij “Talk of The Town: De burger als ontwikkelaar” (15-01-2019)