Algemene Voorwaarden

In het buurthuis is op verschillende manieren geprobeerd om het geluid tot een minimum te beperken. Belangrijk is daarbij dat de deuren zoveel mogelijk gesloten blijven. Ondanks deze maatregelen gelden wel de volgende beperkingen:

  • Al het geluid doordeweeks na 23:00 uur uit en geen mensen meer buiten.
  • Beperk het geluid in de op vrijdag en zaterdag na 0:30 uur tot een minimum.

We wonen samen op Space-S, dus ben je buren en medebewoners niet tot last en probeer rekening met elkaar te houden en elkaar te respecteren.

Bij vragen, opmerkingen of overlast met betrekking tot het buurthuis kan contact worden opgenomen met de commissie beheer binnenruimtes (reserveringen@space-s.nl). Als er iets in de ruimte niet in orde is, dan dient de huurder de commissie met foto’s op de hoogte te stellen.

De huurder die het reserveringsformulier invult is verantwoordelijk voor juist gebruik van het buurthuis en is voor de commissie het aanspreekpunt.

Bij zichtbare schade en/of misbruik van de ruimte of de spullen die hierin staan zullen er, afhankelijk van de schade en in overleg met de bewonersvereniging, aanvullende kosten in rekening voor de huurder gebracht worden.

Het huren van het buurthuis geeft recht op het gebruik van de ruimte en haar faciliteiten binnen de afgesproken huurperiode.

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen in het buurthuis.

Het is niet toegestaan om in het buurthuis te roken. Dit kan buiten, maar houd rekening met het geluid in verband met omwonenden. De deuren van het buurthuis naar buiten moeten tevens zoveel mogelijk gesloten blijven. Maak gebruik van de gang in blok 5 om naar buiten te gaan, zodat de overlast voor omwonenden beperkt blijft.

De meubels mogen verplaatst worden, maar hou rekening met vluchtwegen en ga op een verantwoorde manier om met de meubels.

De aanwezige apparatuur mag onder geen enkele omstandigheid worden verplaatst.

De huurder is verantwoordelijk voor het opruimen van eventuele resten (sigaretten, bierflesjes) die buiten blijven staan.

Laat de ruimte achter zoals je deze aantrof. Er is een bezem en een veger en blik, deze zijn te vinden in de keuken of de opbergkast (deur links achterin de keuken).

Afval dient gelijk te worden weggegooid.

Aan het eind van de huurperiode dient er door de huurder gedweild te worden. Er is een dweil en schoonmaakmiddel aanwezig in de keuken of de opbergkast.

Eventuele vaat dient gelijk door de huurder te worden weggewerkt, zodat een volgende huurder gebruik kan maken van de volledige inventaris.

N.B. de Nederlandse wet en de regels van woonbedrijf gelden te allen tijden